tiistai 19. toukokuuta 2020

Tonttuprkl

Kevät on täällä, aurinko paistaa, ilma lämpenee ja tekisi mieli tehdä jotain tai lähteä jonnekin. Kevään ja armottoman tylsyyden myötä ihmiset alkavat kaivata jotain uutta tai jotain piristystä arkeen. Tai minä ainakin kaipaan. Virtaa olisi, eikä sitä pääse kunnolla kuluttamaan mihinkään. Se hyöty tästä kuitenkin on ollut, että olen pystynyt tekemään älyttömän määrän diy-projekteja valmiiksi,  voinut kehittää projekteja eteenpäin ja suunnitella uutta toimintaa.


Tonttu ja perkele. Vähän epäselvää, että kumpi on kumpi.

Uuden toiminnan kanssa ollaankin vähän jännän äärellä! Käsityöni löytyvät nyt mm. instagramista nimellä tonttuprkl  ja sitä kautta ihmisillä on myös mahdollisuus ostaa niitä. Myös facebook-sivu on työn alla. Sieltä löytyy tontut, kruunut, korut, maalaukset, asetelmat jne. Ihan kaikki.

Pelkästään tonttuja on maalattu parissa viikossa yli 30 kpl ja kaikki onkin sitten lähteneet eri puolille suomea. On ollut ihanaa nähdä ihmisten kuvia kun tontut on päässeet uusiin koteihinsa! Tonttuja on tehty paljon tilauksesta ja on ollut mahtavaa päästä toteuttamaan ihmisten toiveita ja tehdä sellaisia hahmoja, jotka itselläni eivät olleet käyneet mielessäkään. Muutenkin olen saanut kevään aikana ihan älyttömän määrän erilaisia projekteja valmiiksi ja uusia ideoita tulee koko ajan. Stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti