perjantai 5. toukokuuta 2017

Horror themed nesting dolls


On vähän taas unohtunut tämäkin blogi kaiken muutto hässäkän keskellä. Muutin juuri uuteen ihanaan kotiin pupun kanssa ja postattavaa olisi ollut, mutta aikaa taas ei ollut. Jos joku sattuu meikäläistä instagramissa seuraamaan niin onkin nämä jo nähnyt, mutta nyt sain nämä myös pienellä viiveellä blogin puolelle. Koska ihan koko aikaa ei jaksa maalata tauluja niin välillä on keksittävä jotain muuta ja maatuska-sarjan maalaaminen oli todella hauskaa vaihtelua
Aiheen keksiminen oli vaikeaa. Minulla oli 3 maatuska-sarjaa, joihin sain ruveta sotkemaan omiani. Kauhufani kun olen niin yhden sarjan teemaksi tuli kauhuleffat ja toisen sarjan teen ystävälleni ufo-teemalla. Kolmannen sarjan teema on vielä auki ja jätän sen jemmaan odottamaan ideaa. Näitä oli hauska tehdä, vaikka välillä näiden kanssa näpertäminen oli niin pikkutarkkaa, että se söi jo hermoja. 

Oman haasteensa tuo se, että maatuska ei ole tasainen vaan se on pyöreä. Helponta oli ensin piirtää kuva leivinpaperille hiilikynällä ja sillä sitten siirtää se maatuskaan. Leivinpaperi on tähän paras, sillä sen läpi näkee mihin kohtaa on kuvaa länttäämässä. Kannattaa ottaa huomioon se, että maatuskan pyöreyden takia mittasuhteet saattaa vähän vääristyä.
Kun kuva on siirretty voi ruveta sutimaan maalia päälle. Itse käytin akryylejä kuten yleensäkin ja valmiiseen maatuskaan suihkutin vielä lakkaa päälle, jotta ne säilyisivät hyvinä.Muutama lakkaamista odottava ja muutama täysin keskeneräinen maatuska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti