perjantai 30. joulukuuta 2016

AsetelmaJo pidemmän aikaa on takaraivossa kummitellut ajatus jonkinlaisen vähän synkemmän asetelman tekemisestä ja hiljalleen syksyn aikana aloin hankkia materiaaleja tätä projektia varten. 
Materiaaleina oli:

-kehys, jonka sisälle asetelma mahtui
-pieni kopio peurankallosta
-aitoja kiviä, oksia ja jäkälää
-maalia,lakkaa ja kontaktiliimaa


Ennen ja jälkeen, Maalasin kalloon vähän yksityiskohtia ruskealla. Kallo olisi toiminut kyllä sellaisenaankin, mutta siitä tuli vielä aidomman näköinen kun lisäsi hieman maalia. Maalasin myös kehyksen mustalla maalilla ja lisäsin vielä kerroksen lakkaa. Takakanteen maalasin kuun ja vähän tähtiä. Tähänkin oli useampi idea, joista valita mitä siihen maalaisi. Aluksi meinasin jättää sen vain mustaksi, mutta se loi asetelmaan syvyyttä kun siihen kuitenkin maalasi hieman jotain maisemaa.


Työn alla. Asettelin osat kehykseen muutamaan kertaan ja testailin, että miten se näyttäisi parhaalta. Tämän jälkeen otin kaikki osat pois ja liimasin ne yksi kerrallaan paikoilleen, että asetelma pysyy paremmin kasassa, vaikka sitä liikuteltaisiin.


Valmis asetelma. Tästä tuli tosi hienon näköinen ja olen jopa hieman ylpeä aikaansaannoksestani. Tämä meni joululahjaksi, mutta tämän kanssa oli kiva väkerrellä, joten näitä tulee varmaan jossain vaiheessa askarreltua lisääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti