maanantai 26. syyskuuta 2016

Pitsiä ja kalloja


Edellisessä postauksessa vilahti kuva kaulakorusta, jossa roikkui koristeena linnunkallo ja sulka. Koru ei kuitenkaan toiminut sellaisenaan vaan vaati vähän kehittelyä vielä ja nyt se on saanut uuden, toimivamman muodon. Uudessa versiossa on pelkkä kallo pitsinauhassa ja salpalukko. Kuvasta ei niin selkeästi erota, mutta kaikki kallot eivät ole saman värisiä. Osa on valkoisia ja osa vähän kellertävämpiä.

Tämä koru on sellainen jossa kaikki kappaleet eivät välttämättä ole täysin identtisiä keskenään. Sopivan pitsinauhan löytäminen on välillä vähän hankalaa, joten nauha saattaa välillä vaihdella. Idea on kuitenkin aina sama: musta, ohut pitsinauha.


Mm. nämä kaulakorut lähtee mukaan tulevana viikonloppuna järjestettäville käsityömessuille seinäjoelle! Alkaa jännittää jo ja alkaa myös stressata ihan kiitettävästi kun tuntuu, ettei kaikki ole vielä valmista. Viikonloppuna nähdään miten käy!


Messut lähestyy ja mitä lähempänä ne ovat, sitä pahemmalta kaaokselta alkaa työpötä näyttää. Messuilla on myös mukana muutamia koruja, joissa olen vain halunnut kokeilla jotain uutta, eikä niitä ole kuin muutamia kappaleita tarjolla. Esim. kuvassa näkyvät plektroista tehdyt kaulakorut ovat juuri sellaisia.


2 kommenttia:

  1. Kivan näkösiä nuo kallokorut. :) Valoitko itse vai oletko tilannut kallot jostain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kallot tilaan aina valmiina, sillä itseltäni niiden teko ei varmasti sujuisi millään tavalla. Kallot ovat tullessaan tuommoisen kellertävän värisiä, joten osan olen vain maalannut itse.

      Poista