lauantai 21. helmikuuta 2015

Kenkien tuunailua


Korujen osia on taas hamstrattu ja vähän kädet tärisee, että pääsisi niistä jotain tekemään. Ja nyt semmoinen ilmoitus, että: Monet on kyselleet mitä korujen osat sisältää, sisältääkö nikkeliä? Mitäs jos on nikkeliallergia? Enkä ole osannut vastata tähän kysymykseen.  Nyt voin ilokseni ilmoittaa, että osaan viimein vastata tähän kysymykseen.

Suomessa myytävät korujen osat eivät saa sisältää nikkeliä! Niissä saattaa ehkä olla joku tuhannes osa nikkeliä, mutta on oltava äärimmäisen allerginen, että näistä saisi mitään oireita. Näin. Ja asiaan.

Tällä kertaa, ei siis ole vielä mitään uusia koruja tullut väkerrettyä, mutta sovelsin hieman kesällä tekemiäni lepakko-hiuskoruja kenkiin.


Kesää varten on jo syksyllä ostettu H&M:ltä halvat balleriina, joissa ei siis ollut yhtään mitään. Eipä käynyt silloin mielessäkään, että hei, näihin voisi itse lisätä jotain, mutta sitten yhtenä iltana välähti, että tuommoiset lepakko-rusetit voisi näyttää tosi söpöltä kengissä. Ei muuta kun tuumasta toimeen.
Lopputulos on muuten hyvä, mutta onnistuin sotkemaan liiman kanssa niin kengät näyttää vähän sotkuisilta. Ensi kerralla tietää olla sotkematta :D Täytyy varmaan käydä hakemassa toisetkin kengät ja kehitellä niihin jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti